Menu

Referentie

"Al sinds 2009 lid van Allanta en sinds die tijd meerdere keren gebruik gemaakt van zowel de standaard opleidingen van Allanta zoals FMEA, APQP, PPAP, Management- en Leiderschapsvaardigheden maar ook op maat gemaakte opleidingen ISO 9001 en interne auditor cursus. Daarnaast hebben wij ook gebruik gemaakt van Consultancy voor het implementeren van de ISO 9001.

De wijze van lesgeven, de samenwerking en de expertise van de verschillende opleiders c.q. consultants heb ik steeds als zeer prettig ervaren en was van goede kwaliteit.

De prijs-kwaliteit verhouding van Allanta is zeer goed en opleidingen in Nederland zijn voor mij vaak te ver weg en veel duurder.

Naast de opleiding en consultancy scoort de company Allanta m.b.t. samenwerking en de algemene indruk ook zeer goed op de contacten met de back-office, offerte-aanvragen, facturatie, syllabi en informatie verstrekking.

Kortom, ik kan Allanta zeer goed aanbevelen."Bianca
Keijmes
Comus Technology BV

Comus Technology BV</br> </br>
Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken