Menu

ISO 45001:2018 interne auditortraining

De norm voor arbeidsveiligheid en welzijn

De ISO 45001:2018-norm biedt een structuur om risico’s en kansen aangaande welzijn en arbeidsveiligheid binnen de organisatie te beheersen en uw prestatie op dit vlak continu te verbeteren.

Gezondheid en welzijn op het werk

Daar de wetgever de verantwoordelijkheid voor gezondheid en welzijn op het werk bij de werkgever legt, is dit managementsysteem een uitgesproken hulpmiddel om met zekerheid aan de verplichtingen van de arbeidswetgeving te voldoen.

interne audits volgens ISO 19011

Interne audits  zorgen ervoor dat de werking van het managementsysteem geëvalueerd en waar nodig verbeterd wordt. De adviezen in de auditnorm ISO 19011 zijn een leidraad om interne audits efficiënt uit te voeren.

Praktisch

05/12/2018 9u - 17u Gent
20/12/2018 9u - 17u Hasselt
28/03/2019 9u - 17u Gent
13/06/2019 9u - 17u Hasselt
Schrijf in

Prijs

LEDEN € 450
NIET-LEDEN € 518

KMO-portefeuille: vraag hier uw subsidie aan en bespaar tot 40% op uw inschrijvingsprijs.
Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

 

Word lid

Uw workshop in detail

Agendapunten

  • Een overzicht van de eisen volgens ISO 19011
  • Auditprogramma en –planning
  • Voorbereiding van een interne audit
  • Uitvoeren van een interne audit
  • Rapporteren van auditresultaten
  • Competenties van auditoren
  • Cases en oefeningen

UW LEER-
RESULTATEN

Na het volgen van deze workshop kan u op professionele wijze interne audits uitvoeren volgens de eisen van ISO 19001. Dit is inclusief de planning en de opvolging voor en na de interne audits.


Voorkennis

Voorkennis van ISO 45001 en/of OHSAS 18001 is een vereiste om deze opleiding te kunnen volgen.


Doelgroep

Organisaties die hun veiligheidsmanagementsysteem volgens ISO 45001 of OHSAS 18001 op een professionele manier willen auditen en verbeteren.


Uw
docent

De missie van Jean-Charles de Viron is om zijn klanten te ondersteunen in de realisatie van hun (financiële en niet-financiële) objectieven in coherentie met zijn kernwaarden (respect, transparantie, samenwerking, fun). Hij is gespecialiseerd in proces en project management coaching in het kader van kwaliteit- (ISO 9001), milieu- (ISO 14001 en EMAS) en welzijnsmanagementsystemen (OHSAS). Hij geeft ook gerelateerde opleidingen gericht op het management niveau van de organisatie (management team, directievertegenwoordigers, interne auditoren, proceseigenaars). Hij voert sinds 15 jaar externe audits uit in organisaties van een heel breed gamma sectoren van de KMO tot aan de multinationale organisatie.


Uw
docent

Ann Indestege kan u bijstaan in het implementeren of verbeteren van uw kwaliteit,- milieu- en of veiligheidsmanagement, zowel in de vorm van opleidingen als door gericht advies.

Ze heeft een jarenlange ervaring als QESH-manager en is erkend als externe milieucoördinator B en is ook preventieadviseur niveau II. Gedurende 16 jaren heeft Ann een loopbaan gekend in verscheidene sectoren, zoals overheidsinstellingen (laboratoria landbouw en voedselveiligheid), chemie en petrochemie, ontsmettingsmiddelen en consultancy. Ook heeft ze extra kennis vergaard aangaande “Environmental Management” tijdens een Erasmus uitwisseling in Tampere, Finland. Al deze elementen zorgen voor een brede kennis en ervaring.

Ann behaalde onlangs het certificaat Lead Auditor ISO 14001:2015.


Uw Contact-
persoon

Nele Gregoor

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Yves
Aerts
AkzoNobel


General AkzoNobel</br></br></br>

Before this training I was facing organized chaos, now I am able to organize the chaos and to create efficient and stable changes

ALLE REFERENTIES
Jonas
Douwen
Canberra Semiconductor

General Canberra Semiconductor</br></br>

The Six Sigma Black Belt course given by Allanta is an ideal mix of statistical theory and practical quality tools all illustrated with real life case studies. ...

ALLE REFERENTIES
Ilse
Jehoul
Donaldson


General Donaldson</br></br></br>

The Green Belt Training organized by Allanta is an excellent way to get acquainted with the DMAIC approach. The opportunity to apply the learned statistica...

ALLE REFERENTIES
Philippe
Van Samang
Imtech


General Imtech</br> </br> </br>

“De Six Sigma Black Belt opleiding was een zeer interessant en leerrijk traject. De combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden zorgde voor een goed be...

ALLE REFERENTIESDeze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken