Menu

ISO 45001:2018 interne auditortraining

De norm voor arbeidsveiligheid en welzijn

De ISO 45001:2018-norm biedt een structuur om risico’s en kansen aangaande welzijn en arbeidsveiligheid binnen de organisatie te beheersen en uw prestatie op dit vlak continu te verbeteren.

Gezondheid en welzijn op het werk

Daar de wetgever de verantwoordelijkheid voor gezondheid en welzijn op het werk bij de werkgever legt, is dit managementsysteem een uitgesproken hulpmiddel om met zekerheid aan de verplichtingen van de arbeidswetgeving te voldoen.

interne audits volgens ISO 19011

Interne audits  zorgen ervoor dat de werking van het managementsysteem geëvalueerd en waar nodig verbeterd wordt. De adviezen in de auditnorm ISO 19011 zijn een leidraad om interne audits efficiënt uit te voeren.

Praktisch

23/10/2019 9u - 17u Officenter Hasselt
Schrijf in

Prijs

LEDEN € 450
NIET-LEDEN € 518

KMO-portefeuille: vraag hier uw subsidie aan en bespaar tot 40% op uw inschrijvingsprijs.
Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

 

Word lid

Uw workshop in detail

Agendapunten

  • Een overzicht van de eisen volgens ISO 19011
  • Auditprogramma en –planning
  • Voorbereiding van een interne audit
  • Uitvoeren van een interne audit
  • Rapporteren van auditresultaten
  • Competenties van auditoren
  • Cases en oefeningen

UW LEER-
RESULTATEN

Na het volgen van deze workshop kan u op professionele wijze interne audits uitvoeren volgens de eisen van ISO 19001. Dit is inclusief de planning en de opvolging voor en na de interne audits.


Voorkennis

Voorkennis van ISO 45001 en/of OHSAS 18001 is een vereiste om deze opleiding te kunnen volgen.


Doelgroep

Organisaties die hun veiligheidsmanagementsysteem volgens ISO 45001 of OHSAS 18001 op een professionele manier willen auditen en verbeteren.


Uw
docent

Ludo Wouters is Industrieel Ingenieur Electro-mechanica, Master in Total Quality Management, Milieucoördinator type A, Preventie-adviseur niveau II, IRCA approved ISO-auditor, en erkend energiedeskundige type A, B, en C.

Na zijn opleiding was hij gedurende 25 jaar tewerkgesteld bij Philips Lighting, Alcatel-Lucent, en tbp electronics. Bij deze multinationals was hij voornamelijk actief in het operationeel kwaliteitsbeheer, en het onderhoud van kwaliteits- en milieuzorgsystemen volgens ISO9000, TL9000, EN/AS9100, en ISO14001.

Daarnaast heeft hij ook veel ervaring als coach van (zelfsturende) teams, het gebruik van probleemoplossende technieken en het invoeren van productie-optimalisaties.

Sinds 2011 combineert hij consultancy, certificatie-audits, en training in de kwaliteits-, milieu-, veiligheids-, en energie-managementsystemen. Ludo is verder gepassioneerd door alles wat met duurzaamheid en rationeel energiegebruik te maken heeft.


Uw Contact-
persoon

Nele Gregoor

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Michelle
Baeyens
BNP Paribas Fortis

General BNP Paribas Fortis</br> </br>

"De BPM Expert opleiding is fantastisch: het omvat een ruim gevarieerd  & professioneel samengesteld pakket waarin alle BPM aspecten heel uitgebre...

ALLE REFERENTIES
Yves
Aerts
AkzoNobel


General AkzoNobel</br></br></br>

Before this training I was facing organized chaos, now I am able to organize the chaos and to create efficient and stable changes

ALLE REFERENTIES
Ilse
Jehoul
Donaldson


General Donaldson</br></br></br>

The Green Belt Training organized by Allanta is an excellent way to get acquainted with the DMAIC approach. The opportunity to apply the learned statistica...

ALLE REFERENTIES
Philippe
Van Samang
Imtech


General Imtech</br> </br> </br>

“De Six Sigma Black Belt opleiding was een zeer interessant en leerrijk traject. De combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden zorgde voor een goed be...

ALLE REFERENTIESDeze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken