Menu

Pest Management Systeem

Opleiding

Certificatieschema’s zoals BRC FOOD, maar ook andere, hechten steeds meer belang aan het beheersen van ongedierte in een omgeving met levensmiddelen. Door BRC FOOD moet elk bedrijf een reeks maatregelen hanteren om ongedierte te beheersen.

Tijdens deze opleiding zal naast een uiteenzetting over ongedierte in de wetgeving, uitgebreid stil gestaan worden bij de vereisten in certificatieschema’s zoals BRC FOOD. Vervolgens worden allerhande tools aangereikt om zelf aan de slag te gaan en een degelijk pest management systeem op te zetten en te implementeren.

We richten ons met deze training tot bedrijfsleiders, productie-, kwaliteitsverantwoordelijken en medewerkers van producerende en logistieke ondernemingen binnen de levensmiddelenindustrie en hun toeleveranciers (verpakkingen, ingrediënten, transport, dierenvoeding, diensten,... ).

Voor deelname aan deze opleiding is voorkennis van BRC geen must maar een voordeel.

Praktisch

03/10/2019 13u - 17u Aalst
Schrijf in

Prijs

LEDEN € 265
NIET-LEDEN € 305

KMO-portefeuille: vraag hier jouw subsidie aan en bespaar tot 40% op jouw inschrijvingsprijs.
Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

Word lid

Uw opleiding in detail

Agendapunten

Tijdens deze halfdaagse opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Inleiding
  • Ongedierte in de wetgeving
  • Ongedierte volgens certificatieschema’s zoals BRC 7
  • Geïntegreerde ongediertebeheersing: strategie en technieken
  • Inzicht in ongedierte (knaagdieren, kruipende en vliegende insecten, vogels)
  • Ongediertewering
  • Ongediertedetectie
  • Ongediertebestrijding
  • Controle en inspectie
  • ´╗┐Documentatie

Uw
certificaat

Na afloop van deze infosessie ontvangt u een bekwaamheidscertificaat, die u bekwaamheid kwalificeert bij het zelfstandig uitvoeren van een aantal essentiële activiteiten die o.a. BRC FOOD oplegt in het kader van de implementatie van een doordacht pest management systeem in uw organisatie.


Uw
docent

Als Bio-Ingenieur in de Scheikunde is Eveline Notebaert haar professionele loopbaan gestart in 1999 als productontwikkelaar van zuivelproducten. Tijdens deze 3 jaar in de zuivelsector werden haar ook een aantal voedselveiligheidsprojecten toegewezen en daardoor kreeg ze de microbe te pakken. Van 2002 tot 2013 was ze kwaliteitsmanager en productontwikkelaar bij een producent van gedistilleerde alcoholische dranken.

Door de jarenlange ervaring als kwaliteitsmanager en door het regelmatig volgen van bijscholingen m.b.t. voedselveiligheid, wettelijkheid en kwaliteit weet Eveline van aanpakken bij uw vraagstukken. Zij heeft hele kwaliteitsmanagementsystemen opgebouwd vanaf het prille begin en weet vanuit haar praktische ervaring hoe een kwaliteitsmanagementsysteem draaiende te houden en personeel hierin te betrekken en te motiveren.


Uw Contact-
persoon

Nele Gregoor

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Lobke
Swennen
FrieslandCampina Belgium NV

Food FrieslandCampina Belgium NV</br></br>

Een goede uitgebalanceerde basisopleiding HACCP. De opleiding bestond uit een gestructureerde opbouw van theorie (oorsprong, wetgeving, 7 basisprincipes…...

ALLE REFERENTIESDeze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken