Menu

In Vitro Diagnostic Regulations (IVDR) voor fabrikanten

Eendaagse

Nieuwe classificaties en verstrengde eisen

De intrede van de In Vitro Diagnostic Regulations (IVDR) doet de sector op haar grondvesten daveren. De nieuwe wetgeving gooide het hele classificatiesysteem helemaal om en verstrengde de eisen voor zowat alle In Vitro Diagnostica. Dit leidt er onder meer toe dat enkel de Happy Few (<15%)voortaan géén beroep zullen moeten doen op een Notified Body. Het hoeft dus niet gezegd dat de impact van de IVDR voor de sector ongezien groot is.

Start vandaag!

De finale transitiedeadline van de IVDD naar de IVDR mag dan wel ‘pas’ mei 2022 zijn. Toch begin je best al vandaag aan de voorbereidingen van de omschakeling. Deze deadline niet halen is ongetwijfeld geen optie voor jou: ben je niet in regel met de IVDR tegen mei 2022, dan kan je vanaf dat ogenblik geen IVD meer op de Europese markt brengen.

Maar hoe begin je hier nu aan? 

IVDR - gids

Tijdens deze eendaagse IVDR-training gidst de docent jou door de IDVR, krijg je handvaten aangereikt om de impact ervan op jouw product te beoordelen en kom je alles te weten over de nieuwe classificatie en mogelijke implicaties van een classificatiewijziging. 

Praktisch

20/11/2019 9u - 17u Aalst
12/12/2019 9u - 17u Hasselt
Schrijf in

Prijs

LEDEN € 550
NIET-LEDEN € 633

KMO-portefeuille: vraag hier uw subsidie aan en bespaar tot 40% op uw inschrijvingsprijs.

Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

Word lid

Uw opleiding in detail

Uw
docent

Carine Vandervorst is een ervaren lead auditor in de sector van medische hulpmiddelen, in vitro diagnostica, farmacie, sterilisatietechnieken, cosmetica en logistiek.

Ze heeft bovendien beroepservaring in apotheken, ziekenhuisapotheken en klinische laboratoria én in het onderwijs op hogeschool- en universitair niveau. 

Carine bouwde met succes een ISO 17025 - kwaliteitssysteem uit in laboratoria, ondersteunde rusthuizen bij de invoering van HACCP en trad op als hoofdauditor en technisch auditor voor BELAC, het Belgische accreditatieorganisme.

De unieke combinatie van praktijkervaring aan weerszijden van het certificatie- en accreditatiespectrum zorgt voor een professionele 360 graden aanpak bij de begeleiding van organisaties.


Uw Contact-
persoon

Nele Gregoor

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Sandra
Stam
Regus Surgical


Medical Regus Surgical</br></br></br>

Er werd een breed en gevarieerd programma aangeboden. Het publiek was divers, maar er waren zeker en vast interessante topics of cases voor elk individu.

ALLE REFERENTIES
Laurel
Berzanskis
Materialise


Medical Materialise</br> </br> </br>

  I really liked the practical tips for doing an internal audit. Often, people overlook the value of learning the soft skills.

ALLE REFERENTIES
Daniel
Sanchez
GSK


Medical GSK</br> </br> </br>

"The training was very well organized, the facilities and environment were quite good. I especially liked the format of 6 modules x 3 days, it allows an...

ALLE REFERENTIES
deelnemer
Materialise
Materialise


Medical Materialise</br> </br> </br>

Hands-on, focus on detail, lots of extra input was given when asked for! Thank you!!  There were numerous posibilities to have discussions on certain topi...

ALLE REFERENTIESDeze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken