Menu

ISO 15189:2012 interne auditor

Opleiding

Indien je de auditortraining volgt, dan krijg je een deelnamecertificaat. Indien je de praktijkaudit eraan koppelt, krijg je een kwalificatiecertificaat.

Interne audit is een vereiste om aan de EN ISO 15189:2012-richtlijn voor medische laboratoria te voldoen. Een adequate kwalificatie van auditoren is daarbij heel belangrijk. 

Deze opleiding biedt de deelnemers de vereiste auditvaardigheden om op een professionele en efficiënte manier het kwaliteitssysteem van hun laboratorium periodiek door te lichten. EN ISO 19011:2011, de richtlijn voor het intern auditeren, vormt de basis voor de opleiding 

Praktijkaudit

Na de opleiding kan je een aanvullende praktijkaudit volgen. De prijzen zijn € 630,00 per deelnemer per dagtraining in open formule voor leden. Voor de optionele praktijkaudit is dit € 630,00 excl. kmvergoeding per halve dag. Voor niet-leden is dit € 725,00 per deelnemer. Indien je wil inschrijven voor de praktijkaudit, geef je dit aan in bij het veld 'opmerkingen' op het online inschrijvingsformulier.

Praktisch

20/09/2018 9u - 17u Hasselt
Schrijf in

Prijs

LEDEN € 630
NIET-LEDEN € 720

KMO-portefeuille: vraag hier uw subsidie aan en bespaar tot 40% op uw inschrijvingsprijs.
Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

 

Word lid

Uw opleiding in detail

Agendapunten

Door een praktijkgerichte en interactieve aanpak wordt het intern auditen aangeleerd. Enkele aspecten die aan bod komen zijn:

  • Opstellen van een intern auditplan
  • Ontwikkelen van auditvaardigheden 
  • Rapporteren van bevindingen
  • Opvolgen van acties 
  • Valkuilen en opportuniteiten 

De norm wordt tijdens de sessie als werkdocument aangeboden en moet nadien terug worden ingeleverd. Indien je een persoonlijk exemplaar wenst, kan je deze vooraf aankopen door contact op te nemen met Nele Gregoor op het nummer +32 (0) 11 870 944.


Voorkennis

Kennis van de ISO 15189-norm. 


Doelgroep

Laboratoriummanagers, medisch laboratoriumtechnologen, interne auditoren


Uw
docent

Carine Vandervorst is een ervaren lead auditor in de sector van medische hulpmiddelen, in vitro diagnostica, farmacie, sterilisatietechnieken, cosmetica en logistiek.

Ze heeft bovendien beroepservaring in apotheken, ziekenhuisapotheken en klinische laboratoria én in het onderwijs op hogeschool- en universitair niveau. 

Carine bouwde met succes een ISO 17025 - kwaliteitssysteem uit in laboratoria, ondersteunde rusthuizen bij de invoering van HACCP en trad op als hoofdauditor en technisch auditor voor BELAC, het Belgische accreditatieorganisme.

De unieke combinatie van praktijkervaring aan weerszijden van het certificatie- en accreditatiespectrum zorgt voor een professionele 360 graden aanpak bij de begeleiding van organisaties.


Uw Contact-
persoon

Nele Gregoor

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Daniel
Sanchez
GSK


Medical GSK</br> </br> </br>

"The training was very well organized, the facilities and environment were quite good. I especially liked the format of 6 modules x 3 days, it allows an...

ALLE REFERENTIES
deelnemer
Materialise
Materialise


Medical Materialise</br> </br> </br>

Hands-on, focus on detail, lots of extra input was given when asked for! Thank you!!  There were numerous posibilities to have discussions on certain topi...

ALLE REFERENTIES
Laurel
Berzanskis
Materialise


Medical Materialise</br> </br> </br>

  I really liked the practical tips for doing an internal audit. Often, people overlook the value of learning the soft skills.

ALLE REFERENTIES
Sandra
Stam
Regus Surgical


Medical Regus Surgical</br></br></br>

Er werd een breed en gevarieerd programma aangeboden. Het publiek was divers, maar er waren zeker en vast interessante topics of cases voor elk individu.

ALLE REFERENTIESDeze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken