Menu

Gratis ontbijtsessie: duurzaam ondernemen

Informatiesessie

Duurzaam Ondernemen heeft vele voordelen. Voor de maatschappij, voor uw klanten én voor uw werknemers. Is duurzaam ondernemen al deel van uw bedrijfsstrategie? Is dit nog niet het geval, maar wil u hier in 2018 verandering in brengen?

Gratis ontbijtsessie: Duurzaam Ondernemen & ISO 45001

Op 31 januari 2018 nodigen we u graag uit op een ontbijtsessie rond deze materie. Bij een koffie en een hapje krijgt u tijdens deze bijeenkomst een woordje uitleg omtrent het nut van duurzaam ondernemen voor uw KMO.

Vervolgens verwelkomen we van harte de mensen van VOKA, die enkele concrete ervaringen met u komen delen van KMO's die het Voka Charter Duurzaam Ondernemen hebben behaald.

Dit Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) biedt uw onderneming de mogelijkheid om via een actieplan op maat resultaatgericht en continu optimaliserend aan duurzaam ondernemen te werken.

Eindigen doen we met een kort woordje uitleg bij de nieuwe ISO 45001, de nieuwe norm voor welzijn en veiligheid op het werk.

Wij hopen u in grote getalen te mogen ontvangen. Immers, een doordacht duurzaamheidsbeleid zorgt voor een merkbare win-winsituatie in de samenleving en de bedrijven.

Van harte welkom!

Praktisch

Spoedig nieuwe data

Prijs

LEDEN GRATIS
NIET-LEDEN € 80

KMO-portefeuille: vraag hier uw subsidie aan en bespaar tot 40% op uw inschrijvingsprijs.
Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

Word lid

Uw informatiesessie in detail

Agendapunten

8u00 - 9u00:  Het nut van duurzaam ondernemen voor uw KMO
                      - Ann Indestege, Allanta vzw
9u00 - 9u40:  VOKA Charter Duurzaam Ondernemen: enkele bedrijfservaringen
                       - VOKA
9u40 - 10u00: Introductie ISO 45001
                       - Ann Indestege, Allanta vzw


Uw
docent

Ann Indestege kan u bijstaan in het implementeren of verbeteren van uw kwaliteit,- milieu- en of veiligheidsmanagement, zowel in de vorm van opleidingen als door gericht advies.

Ze heeft een jarenlange ervaring als QESH-manager en is erkend als externe milieucoördinator B en is ook preventieadviseur niveau II. Gedurende 16 jaren heeft Ann een loopbaan gekend in verscheidene sectoren, zoals overheidsinstellingen (laboratoria landbouw en voedselveiligheid), chemie en petrochemie, ontsmettingsmiddelen en consultancy. Ook heeft ze extra kennis vergaard aangaande “Environmental Management” tijdens een Erasmus uitwisseling in Tampere, Finland. Al deze elementen zorgen voor een brede kennis en ervaring.


Uw Contact-
persoon

Cyriel Frère

TEL +32 (0)11 870 944

info@allanta.be

Ilse
Jehoul
Donaldson


General Donaldson</br></br></br>

The Green Belt Training organized by Allanta is an excellent way to get acquainted with the DMAIC approach. The opportunity to apply the learned statistica...

ALLE REFERENTIES
Jonas
Douwen
Canberra Semiconductor

General Canberra Semiconductor</br></br>

The Six Sigma Black Belt course given by Allanta is an ideal mix of statistical theory and practical quality tools all illustrated with real life case studies. ...

ALLE REFERENTIES
Michelle
Baeyens
BNP Paribas Fortis

General BNP Paribas Fortis</br> </br>

"De BPM Expert opleiding is fantastisch: het omvat een ruim gevarieerd  & professioneel samengesteld pakket waarin alle BPM aspecten heel uitgebre...

ALLE REFERENTIES
Philippe
Van Samang
Imtech


General Imtech</br> </br> </br>

“De Six Sigma Black Belt opleiding was een zeer interessant en leerrijk traject. De combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden zorgde voor een goed be...

ALLE REFERENTIES