Menu

Gratis ontbijtsessie: commerciële innovatie

Waar zit het groeipotentieel van uw onderneming?

Bij een analyse van de markt, kunnen we enkele belangrijke fenomenen onderscheiden:

 1. Wanneer omzet- en verkoopmarges onder druk staan, hebben bedrijven vaak de foutieve reactie om nog harder te werken en vooral om meer hetzelfde te gaan doen.
   
 2. Wanneer de perceptie van een klant over de waarde van een gewenste aankoop eerder laag is, daalt zijn/haar bereidheid om de gevraagde prijs ervoor te betalen. Typische reacties van klanten zijn: ‘het is toch wel duur voor wat je krijgt, de kwaliteit en de afwerking is niet zo goed, de service is ondermaats’. En klanten vergelijken altijd met concurrenten die het wel beter doen.
   
 3. De klant hecht meer en meer waarde aan wat ze krijgen aan extra (digitale) services, een goed imago en een kwalitatieve persoonlijke interactie (relatie), naast de voordelen van het primaire product of dienst. Ze kopen bijvoorbeeld niet meer alleen een gloednieuwe auto, maar hechten veel belang aan dienst na verkoop, gebruiksvriendelijke connectiviteit, hulp bij autopech en vriendelijk, professioneel personeel.

In een commercieel innovatietraject trachten we daarom, samen met de klant, oplossingen te zoeken voor twee kernvragen:

 1. Hoe kunnen we innovatief zijn in het creëren van meer (gepercipieerde) klantwaarde en zorgen voor een betere klantbeleving?
   
 2. Hoe kunnen we innovatief zijn in het verbeteren van de commerciële aanpak (verkoop en marketing)?

Het vertrekpunt is het in kaart brengen van de ‘blinde vlek’, namelijk het tot dan toe ongekende groeipotentieel van de organisatie.

Tijdens de ontbijtsessie zal dhr. Chris Delvaux, coach in commerciële transformatie-projecten en gastspreker bij Allanta, dit aan de hand van enkele concrete praktijkvoorbeelden verduidelijken.

Van harte welkom!

onze gastdocent: Chris Delvaux

Chris Delvaux heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ondersteunen van organisaties die willen groeien of commercieel effectiever willen worden.

Hij is gespecialiseerd in het optimaliseren van commerciële effectiviteit, business en executive coaching, go-to-market optimalisatie, business model innovatie en service design. Hij coacht organisaties en teams in commerciële transformatie-projecten van analyse tot en met resultaat.

Praktisch

25/04/2018 8u - 10u Geel
Schrijf in

Prijs

LEDEN GRATIS
NIET-LEDEN € 80

KMO-portefeuille: vraag hier uw subsidie aan en bespaar tot 40% op uw inschrijvingsprijs.
Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

Word lid

Uw informatiesessie in detail

Uw Contact-
persoon

Cyriel Frère

TEL +32 (0)11 870 944

info@allanta.be

Philippe
Van Samang
Imtech


General Imtech</br> </br> </br>

“De Six Sigma Black Belt opleiding was een zeer interessant en leerrijk traject. De combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden zorgde voor een goed be...

ALLE REFERENTIES
Michelle
Baeyens
BNP Paribas Fortis

General BNP Paribas Fortis</br> </br>

"De BPM Expert opleiding is fantastisch: het omvat een ruim gevarieerd  & professioneel samengesteld pakket waarin alle BPM aspecten heel uitgebre...

ALLE REFERENTIES
Yves
Aerts
AkzoNobel


General AkzoNobel</br></br></br>

Before this training I was facing organized chaos, now I am able to organize the chaos and to create efficient and stable changes

ALLE REFERENTIES
Dirk
Coremans
Axalta Coating Systems

General Axalta Coating Systems</br></br>

"Allanta weet wat onze vereisten zijn en denkt steeds met concrete voorstellen mee om een opleidingsproject in goede banen te begeleiden. Omwille van de go...

ALLE REFERENTIES