Menu

Fit in je hoofd, wel in je vel

Breng je lichaam en geest in balans

Heeft ongezonde stress een grote invloed in jouw dagelijks leven? Word je overspoeld door informatie, to do’s en verplichtingen? Is jouw energieniveau regelmatig te laag naar je zin?

Je bent niet alleen. 25% van de Belgische bevolking heeft dagelijks stressgerelateerde klachten zoals spierpijn, hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid.

Je moet er vooral niet mee blijven lopen! Tijdens deze training leer je hoe je je eigen stressignalen beter leert herkennen en via concrete eenvoudige oefeningen stress de baas blijft, je beter in je vel voelt en meer energie overhoudt. Het resultaat: meer plezier in het leven/je job, meer productiviteit en minder gezeur!

Praktisch

In company

Prijs

Op aanvraag

Word lid

Uw opleiding in detail

Agendapunten

  • Wat is stress?
  • Wat is de invloed van stress op je geest / lichaam?
  • Wat zijn jouw stressignalen?
  • Hoe kan je rustmomenten inbouwen in je dag?
  • Hoe kan je  via beweging je lichaam beter in balans brengen?
  • Hoe kan je door juist te ademen rustiger of energieker worden?
  • Hoe voorkom je stressgerelateerde klachten?

Op een interactieve manier worden theorie en oefeningen afgewisseld. De nadruk ligt op het ervaren. Je kan de oefeningen en technieken die voor jou werken onmiddellijk toepassen.


UW LEER-
RESULTATEN

Na deze training heb je een beter inzicht in wat stress met jou doet en hoe je  door beweging, ademhaling en aandacht beter voor jezelf kan zorgen. Met eenvoudige toepasbare en discrete technieken kan je zelf aan de slag tijdens je (werk)dag om je stressniveau te doen dalen of je energieniveau op te krikken.


Doelgroep

Iedereen die in zijn job en daarbuiten geconfronteerd wordt met  spanning en stress en op zoek is naar concrete handvaten  om hier mee om te gaan.


Uw
docent

Als welzijnstrainer heeft Kim Hilgert tot missie mensen terug in hun kracht te zetten. Haar stijl? Learning by doing met een gezond hoekje af… Op een speelse, maar altijd wetenschappelijk onderbouwde manier laat ze je zelf ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Kim vertaalt haar interesse in gezondheid (beweging, ademhaling  en mindfulness) naar een hands-on toepassing op de werkvloer.  

Kim Hilgert is betrokken bij het uittekenen en implementeren van een welzijnsbeleid bij ondernemingen. Ze werkt met preventieadviseurs, vertrouwenspersonen, leidinggevenden en HR-professionals rond re-integratie na langdurige afwezigheid en kan u helpen om op een hands-on manier de regelgeving om te zetten in praktische actiepunten om zo te komen tot een menselijk welzijnsbeleid waarbij zowel de onderneming als de medewerkers beter van worden.


Uw Contact-
persoon

Nele Gregoor

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Sonja
Van Acker
Qontinu bvba


General Qontinu bvba</br> </br> </br>

The Six Sigma Black Belt training had a perfect balance between theory and practical examples and this was brought by the trainer with lots of enthusiasm and kn...

ALLE REFERENTIES
Philippe
Van Samang
Imtech


General Imtech</br> </br> </br>

“De Six Sigma Black Belt opleiding was een zeer interessant en leerrijk traject. De combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden zorgde voor een goed be...

ALLE REFERENTIES
Dirk
Coremans
Axalta Coating Systems

General Axalta Coating Systems</br></br>

"Allanta weet wat onze vereisten zijn en denkt steeds met concrete voorstellen mee om een opleidingsproject in goede banen te begeleiden. Omwille van de go...

ALLE REFERENTIES
Ilse
Jehoul
Donaldson


General Donaldson</br></br></br>

The Green Belt Training organized by Allanta is an excellent way to get acquainted with the DMAIC approach. The opportunity to apply the learned statistica...

ALLE REFERENTIESDeze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken