Menu

Inspiratiesessie: klantgerichte cultuur

Munsterbilzen | Vrijdag 14 september 2018

Allanta en SKL (Stichting Kwaliteitskring Nederlands-Limburg) nodigen je van harte uit op de inspiratiesessie klantgerichte cultuur op 14 september !

  • Waarom maken sommige organisaties steeds fans van klanten en medewerkers?
  • Hoe bouw je een cultuur die klantgerichtheid stimuleert en faciliteert?
  • Wat kunnen we leren van de koplopers op het gebied van klantbeleving?

Ontdek de antwoorden op deze vragen tijdens de inspiratiesessie ‘klantgerichte cultuur’. Sydney Brouwer, expert op het vlak van klantgericht leiderschap en auteur van het boek ‘klantgericht leiderschap’, gidst je door deze materie tijdens een unieke uiteenzetting. 

Meer info


Inspiratiesessie: commerciële innovatie 

Hasselt | Woensdag 19 september 2018

Bij een analyse van de markt, kunnen we enkele belangrijke fenomenen onderscheiden:
Wanneer omzet- en verkoopmarges onder druk staan, hebben bedrijven vaak de foutieve reactie om nog harder te werken en vooral om meer van hetzelfde te gaan doen. Ook commerciële trainingen en coaching om de competenties van verkoop en marketing teams te verbeteren, zijn vaak niet voldoende als oplossingen voor dit probleem.

Meer info


Inspiratiesessie: Business Model Innovatie

Hasselt | Woensdag 26 september 2018

Veel bedrijven hebben uitstekende producten, technologieën en diensten. Toch zullen heel wat bedrijven op lange termijn niet overleven, ondanks hun inspanningen om deze producten en interne processen te innoveren. Deze bedrijven passen hun bedrijfsmodellen niet aan de veranderende omgeving aan. Innovaties moeten bovendien op de juiste manier op de markt kunnen gebracht worden. Daarvoor moeten bedrijven ook beschikken over de juiste marketing en sales capaciteiten. 

In de toekomst zal concurrentie plaatsvinden tussen bedrijfsmodellen, en niet alleen tussen producten en technologieën. Nieuwe producten en diensten ontwikkelen zal niet meer volstaan om succesvol te concurreren.

Meer info


Irritatiesessie: De puberende leider

Hasselt | Vrijdag 26 oktober 2018

  • Wat kunnen we leren van adolescenten en hoe mensen zich gedragen in bedrijven?
  • Zijn Lean en Six Sigma de enige strategieën om te verbeteren?
  • Hoe kunnen we verbinding zoeken met collega's in plaats van in strijd te gaan met elkaar?
  • Welke inzichten uit de opvoeding van kinderen halen om een bedrijf te laten groeien naar volwassenheid en geluk?
  • Welke aspecten maken iemand volwassen?

Ontdek de antwoorden op deze vragen tijdens de irritatiesessie ‘De Puberende Leider’. Met een vleugje “Woody Allen” humor en praktische voorbeelden gidst en irriteert Ives De Sager je door deze materie tijdens een unieke uiteenzetting.

Meer info


Inspiratiesessie: Lean Manufacturing

Hasselt | Dinsdag 16 november 2018

Deze initiatietraining is de hoeksteen voor iedereen die Lean wilt toepassen. Naast de verschillende terminologieën en technieken krijg je ook antwoord op de volgende vragen: hoe kan ik verspilling opsporen en elimineren? Hoe kan ik de flexibiliteit van mijn processen vergroten? Hoe kan ik mijn inventaris optimaliseren? Hoe kan ik de doorlooptijd verkorten?

Meer info

Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken