Menu

ONZE EXPERT


Marcel
Frère

Marcel Frère

Marcel Frère is senior trainer-consultant bij Allanta vzw. Na zijn studies aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij in zijn vroegste beroepscarrière gewerkt in een reconversieproject dat in het mijngebied in Nederlands-Limburg werd uitgevoerd ter verbetering van de infrastructuur.

Vanaf 1990 deed hij ervaring op bij diverse subcontractors in de automotive industrie, als quality manager, trainer en consultant. Deze werkzaamheden vertrokken veelal vanuit implementaties van automotive kwaliteitssystemen en evolueerden naar toepassing van werkprocesverbeteringen.

In 2004 heeft hij zijn werkdomein langzaamaan verplaatst naar de medical device industrie – uit persoonlijke interesse maar ook vooral omdat hij ontdekte dat de kwaliteitstools die in de automotive industrie werden toegepast met enkele aanpassingen zeer goed bruikbaar zijn in de medical device industrie.

Buiten zijn activiteiten als trainer-consultant was hij in de periode 2006-2012 als eindverantwoordelijke en projectleider betrokken bij de uitvoering van ontwikkelprojecten en klinische studies aangaande medical devices in de traumazorg ten behoeve van decubitus preventie.  

AL ONZE EXPERTS

Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken