Menu

ONZE EXPERT


Kim
Hilgert

Kim Hilgert

Als welzijnstrainer heeft Kim Hilgert tot missie mensen terug in hun kracht te zetten. Haar stijl? Learning by doing met een gezond hoekje af… Op een speelse, maar altijd wetenschappelijk onderbouwde manier laat ze je zelf ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Kim vertaalt haar interesse in gezondheid (beweging, ademhaling  en mindfulness) naar een hands-on toepassing op de werkvloer.  

Kim Hilgert is betrokken bij het uittekenen en implementeren van een welzijnsbeleid bij ondernemingen. Ze werkt met preventieadviseurs, vertrouwenspersonen, leidinggevenden en HR-professionals rond re-integratie na langdurige afwezigheid en kan u helpen om op een hands-on manier de regelgeving om te zetten in praktische actiepunten om zo te komen tot een menselijk welzijnsbeleid waarbij zowel de onderneming als de medewerkers beter van worden.

AL ONZE EXPERTS

Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken