Menu

ONZE EXPERT


Yves
Loenders

Yves Loenders

Yves Loenders is Lead Auditor ISO 9001, preventieadviseur niveau I, veiligheidscoördinator niveau A, energiedeskundige type A en B en Master in Total Quality Management.

In zijn rol als senior trainer-consultant bij Allanta stelt Yves Loenders zich ten doel om organisaties te ondersteunen op vlak van kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001) en veiligheid en welzijn (OHSAS 18001, ISO 45001, VCA). Daarbij kan Yves ingezet worden voor het uitvoeren van interne audits en het trainen van medewerkers en auditoren.

Hij volgde de opleiding Business Administration aan de Provinciale Handelsschool te Hasselt en genoot daarna nog tal van kort- en langlopende opleidingen in verschillende disciplines met het oog op bescherming van bedrijfsassets en compliance. Yves kan bogen op mooie projecten waar hij uitstekende resultaten heeft behaald.

AL ONZE EXPERTS

Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken