Menu

ONZE EXPERT


Linda
Geyskens

Linda Geyskens

Linda Geyskens legt zich toe op de wettelijke aspecten van ISO 14001, zowel uitvoeren van risicoanalyses, als onderhouden van de wettelijke registers, als uitvoeren van compliance audits. Het opstellen van doelstellingen en de opvolging en rapportering van de milieuprestaties via de management review kunnen daarbij aansluiten. Ook voor aanpassing van uw milieuvergunning kunt u bij haar terecht. Zij heeft heel wat ervaring in deze materie.

Linda Geyskens is extern milieucoördinator A en B en kan in deze functie optreden voor uw organisatie. Het is ook mogelijk om de interne milieudienst te ondersteunen met milieuadvies en bij te staan bij de rapportage aan overheden, zoals de aangifte van het verpakkingsafval, de heffingsaangifte van de afvalwaterlozing en de grondwaterwinning, het integraal milieujaarverslag, de solventboekhouding etc. 

AL ONZE EXPERTS

Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken