Menu

Welkom bij Allanta, kennispartner voor uw onderneming

 Wij stellen ons graag kort aan u voor.
In 1983 werd het Centrum Voor Kwaliteitszorg opgericht.  Onder impuls van nieuwe werkdomeinen veranderde onze naam in 2003 naar ALLANTA VZW. Het Allanta team groeide en met het team onze expertise en praktische kennis van onze doelsectoren.
Bij Allanta kan u terecht voor een uitgebreid aanbod aan opleidingen, in open lesvorm of bedrijfsintern, afgestemd op de strategie en doelstellingen van uw organisatie. Bent u actief in één van volgende sectoren: Medical Devices, Automotive, Food of Algemene Industry en diensten, dan staan onze Allanta docenten voor u klaar!
Heeft u eerder vragen voor een consultant? Ook dan kan u bij ons terecht. De Allanta experten hebben jarenlange praktijkervaring en zijn op de hoogte van de laatste methodieken, technieken en ontwikkelingen. Wij gaan prat op een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak in een vertrouwelijke en open samenwerking.
Uiteraard wilt u op de hoogte blijven van wat er reilt en zeilt op de markt. Daarom organiseren we vanuit Allanta regelmatig seminaries en events. Om kennis te delen en u te laten netwerken met andere bedrijven, die net als u streven naar businessoptimalisatie.
Onze visie, of de Allanta Spirit, zoals we ze graag zelf noemen, is te herleiden tot de kernbegrippen 'close to you', 'expertise', 'dedication' en 'innovation'. Het Allanta team streeft er immers altijd naar u in een open en vertrouwelijke sfeer te ondersteunen in een continu verbeterproces, met oog voor de unieke karakteristieken van uw persoon en uw onderneming. Hierbij gaan we prat op kwaliteit en snelle inzetbaarheid van de verworven kennis en vaardigheden.
We streven altijd naar een optimaal resultaat en het uitbouwen van een duurzame relatie. Op deze manier kunnen wij inspelen op de laatste ontwikkelingen binnen uw sector en als uw vaste kennispartner optreden.
U kent ons. Wij kennen u en de markt waarin u actief bent. Het Allanta team zet graag én met volle overgave haar kennis en ervaring in om u te helpen groeien.
We know, you grow.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken