Menu

ONZE VISIE: close to you, expertise, dedication en innovation!

Onze visie, of de Allanta Spirit, zoals we ze graag zelf noemen, is te herleiden tot de kernbegrippen 'close to you', 'expertise', 'dedication' en 'innovation'.

Het Allanta team streeft er immers altijd naar u in een open en vertrouwelijke sfeer (close to you) te ondersteunen in een continu verbeterproces, met oog voor de unieke karakteristieken van uw persoon en uw onderneming. Hierbij gaan we prat op kwaliteit en snelle inzetbaarheid (expertise) van de verworven kennis en vaardigheden: praktijkgerichtheid staat centraal binnen onze werking en vormt het uitgangspunt van al onze begeleidingstrajecten en opleidingen.

Binnen onze visie van dedication streven onze docenten en consultants steeds naar een optimaal resultaat en het uitbouwen van een duurzame relatie: u kent ons. Wij kennen u en de markt waarin u actief bent. Op deze manier kunnen wij altijd inspelen op de laatste ontwikkelingen binnen uw sector en als uw vaste kennispartner optreden. Samen met onze partners zoeken we naar oplossingen voor sectorgebonden problematieken (innovation).

Samen groeien, samen vooruit. We are Allanta!CLOSE TO YOU CLOSE TO YOU

Overtuigd van de meerwaarde van duurzame relaties voor het bereiken van optimale resultaten, streven we ernaar een vertrouwelijke en persoonlijke band met u en uw onderneming uit te bouwen. Bent u een start-up of een ervaren rot in het vak, Allanta biedt u graag begeleiding en ondersteuning op uw maat, afgestemd op uw persoonlijke doelstellingen en de strategie van uw organisatie.

LEES MEER
EXPERTISE EXPERTISE

De expertise van Allanta gaat terug tot 1983, toen nog Centrum voor Kwaliteitszorg Limburg. De naam en de structuur veranderde. Het Allanta team groeide en met het team onze expertise en praktische kennis van onze doelsectoren. Zo ontwikkelden we ons van toonaangevende business partner voor de automobielsector, de voedingssector en de medical devices sector tot ervaren kennis- en ervaringspartner voor de hele industrie- en dienstensector in Belgiƫ en Nederland.

Allanta is een erkende dienstverstrekker in het kader van de KMO portefeuille. Deze erkenning biedt u als KMO niet alleen een financieel voordeel. Bovenal is deze erkenning ook een kwaliteitsgarantie voor de Allanta werking.

LEES MEER
DEDICATION DEDICATION

Onze experten vertrekken altijd vanuit de kennis en vaardigheden waar u over beschikt en stellen uw werkervaring- en praktijk op elk ogenblik centraal. Om zo nauw mogelijk aan te kunnen sluiten bij uw noden en behoeften komen we graag bij u langs voor een persoonlijk intake gesprek, zodat we samen kunnen kijken welke opleidings- of begeleidingsvorm het best bij uw onderneming past. Open of bedrijfsinterne opleidingen, korte consultancy trajecten of langlopende interim projecten. Het kan allemaal. Bent u lid van Allanta en heeft u na een begeleidingstraject of opleiding nog vragen, dan staat onze toegewijde helpdesk altijd klaar om u te helpen met adhoc vragen. Allanta begeleiding stopt niet wanneer uw opleiding of traject eindigt!

LEES MEER
INNOVATION INNOVATION

Allanta houdt op elk moment een vinger aan de pols binnen uw sector en houdt u via een waaier van kanalen op de hoogte van wat er reilt en zeilt op de markt. Doorheen de jaren ontwikkelde Allanta vzw samen met verschillende partners tal van projecten. Onze experten kijken vooruit naar de toekomst om u vandaag optimaal te kunnen begeleiden.

LEES MEER

Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken