Menu
17 April 2018

Allanta profileert zich als business partner van MVO Vlaanderen

Allanta ontwikkelde zich van een toonaangevende business partner van MVO Vlaanderen voor de automobielsector, de voedingssector en de medical devices sector tot ervaren kennis- en ervaringspartner voor de hele industrie- en dienstensector in België en Nederland.

Duurzaam ondernemen
Bij Allanta kan u terecht voor praktijkgerichte opleidingen en consultancy omtrent duurzaamheid, milieu, veiligheid, kwaliteit, Lean, Six Sigma, Management, HR, vaardigheden en L&D. Ons opleidingsaanbod varieert van dagopleidingen tot langlopende leertrajecten en bedrijfsinterne trainingen op uw maat. Dankzij een uitgebreid consultantsteam kunnen wij u daarnaast altijd een kennispool ter beschikking stellen en een totaaloplossing aanreiken. Welke opleidings- of begeleidingsvorm u ook verkiest, Allanta gaat prat op een zeer persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Voor meer informatie, bezoek onze website www.allanta.be of contacteer ons: info@allanta.be of 011 870 944.

Allanta zet in op het creëren van awareness rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij staan klaar om bedrijven en organisaties hierin te ondersteunen.

Bekijk hier het bericht van MVO Vlaanderen: https://www.mvovlaanderen.be/allanta-vzw

Gerelateerde opleidingen rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen:VERWANTE BERICHTEN
Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken