Menu
WIN een bedrijfsfiets!
27 Februari 2018

WIN een bedrijfsfiets!

2018, we maken er een feestjaar van! Dit jaar bestaat Allanta immers 35 jaar. We laten u graag delen in onze feestvreugde: gedurende 12 maanden kan u elke maand in de prijzen vallen.

Volg ons op Facebook, Twitter en Linkedin en registreer je voor onze nieuwsbrief. Zo mis je geen enkele kans om in de prijzen te vallen!

TRAKTATIE 2: BEDRIJFSFIETS

Februari staat in ons feestjaar in het teken van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. We streven naar gezonde en gelukkige werknemers in een gezond bedrijf dat meewerkt aan een gezonde wereld!

Onder het mom van 'een gezonde geest in een gezond lichaam', wensen we beweging op het werk te stimuleren. Daarom doen we deze maand met heel veel plezier aan 2 ondernemingen een bedrijfsfiets cadeau!

Deze wedstrijd loopt van 21 februari 2018 tot en met 21 maart 2018 en is toegankelijk voor al onze Allanta-leden. (Nog geen lid? Lees hier meer over het Allanta lidmaatschap!)

De winnaar van deze wedstrijd wordt op 26 maart 2018 bekendgemaakt.

Waag hier uw kans!
 VERWANTE BERICHTEN
Deze website maakt gebruik van cookies om het websiteverkeer te analyseren opdat we uw gebruikerservaring kunnen optimaliseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken