Menu

FOOD OPLEIDINGEN

In de Food sector staan voedselveiligheid en etikettering centraal. De focus ligt dan ook op de eerste plaats op het veilig produceren, verpakken, transporteren en verstrekken van levensmiddelen en op hygiënisch werken. Uw bedrijf kan echter altijd onverwacht met een crisis geconfronteerd worden. Hoe gaat u om met een (bijna) incident? Heeft u een strategie omtrent de informatievoorziening en het communicatiebeleid?

Een antwoord op deze en andere problematieken uit de sector vindt u in ons uitgebreide aanbod Food opleidingen!

CONSULTANCY 

Allanta bestaat uit een uitgebreid team van consultants die stuk voor stuk kunnen terugblikken op een mooie carrière in de praktijk. Dankzij de grote verscheidenheid van specialisatiedomeinen binnen ons team, kunnen wij u steeds een kennispool ter beschikking stellen en een totaaloplossing aanreiken. Een persoonlijke en praktijkgerichte aanpak in een vertrouwelijke en open samenwerking, daarvoor staan onze experten garant. We kennen u en u kent ons. Daarvoor gaan we, elke dag, elk uur, elk moment. Samen streven we naar hetzelfde doel: de groei van uw onderneming. 

GA NAAR CONSULTANCY




Lobke
Swennen
FrieslandCampina Belgium NV

Food FrieslandCampina Belgium NV</br></br>

Een goede uitgebalanceerde basisopleiding HACCP. De opleiding bestond uit een gestructureerde opbouw van theorie (oorsprong, wetgeving, 7 basisprincipes…...

ALLE REFERENTIES



ONZE EERSTVOLGENDE FOOD OPLEIDINGEN

Opleiding NEW Startdatum Locatie
   BRC IoP 5 05/09/2017
15/12/2017
Hasselt
Gent
Meer info
   Voedselveiligheid - BRC 7, IFS 6, ISO/FSSC 22000 normen 06/09/2017
08/12/2017
Hasselt
Gent
Meer info
   BRC 7: de BRC Food standaard 06/09/2017
08/12/2017
Hasselt
Gent
Meer info
   IFS 6 06/09/2017
08/12/2017
Hasselt
Gent
Meer info
   FSSC 22000 (ISO 22000, ISO/TS 22000-1, PAS 223) 15/09/2017
18/12/2017
Hasselt
Gent
Meer info
   Allergenenmanagement 02/10/2017
Hasselt
Meer info
   Etikettering (Europese verordening 1169/2011 en K.B. 17 juli 2014) 13/10/2017
Gent
Meer info
   Pest Management Systeem 13/10/2017
Gent
Meer info
   HACCP: Hazard Analysis and Critical Control Points 16/11/2017
Gent
Meer info
   Food Safety Management FSSC 22000 / ISO 22000 interne auditor 17/11/2017
Hasselt
Meer info
   Food Defense 27/11/2017
Hasselt
Meer info
   IFS Logistics 2 04/12/2017
Hasselt
Meer info
   Risicoanalyse met HACCP en FMEA 04/12/2017
Hasselt
Meer info


BEKIJK AL ONZE OPLEIDINGEN