Menu

OHSAS 18001 Lead Auditor Training - Lead Assessor Course OHSAS

Opleiding

IRCA geregistreerde cursus - Course Certification Number: A16025

De gezondheid en veiligheid (Welzijn) van medewerkers is erg belangrijk. OHSAS 18001:2007 helpt u de principes achter het welzijnsmanagementsysteem te begrijpen om zo wet- en regelgeving te borgen, het plannen en uitvoeren van welzijn te verbeteren en op een efficiënte economische wijze te beheersen. Tijdens deze driedaagse opleiding houdt u zich bezig met het auditen volgens de OHSAS 18001:2007 norm.

De inhoud van de opleiding ‘Lead Auditor OHSAS 18001:2007’ voldoet aan de eisen die zijn vastgelegd in de ISO 19011:2002 norm. Deze norm bevat de richtlijnen voor het uitvoeren van kwaliteits- en /of milieumanagementsysteemaudits.

De opleiding is erkend door het IRCA (International Register of Certificated Auditors). Dat betekent dat internationaal voor iedereen die aan deze opleiding deelneemt dezelfde theorie en toetsmomenten gelden. De docenten zijn officieel geregistreerd en gekwalificeerd door het IRCA. Zij zijn verplicht ieder jaar hun kwalificaties bij te houden en aan te tonen aan het IRCA. Daarnaast is iedere docent zelf Lead Auditor.

Bureau Veritas toetst uw kennis gedurende de hele opleiding. onderdelen een positieve beoordeling, dan ontvangt u een officieel IRCA-certificaat waarmee u zich kunt registreren bij het IRCA. Slaagt u niet voor het examen, dan kunt u herexamen doen of de opleiding opnieuw volgen.

Praktisch

20/09/2017
21/09/2017
22/09/2017
9u - 19u30
9u - 19u30
9u - 16u30
Leuven
Schrijf in

Prijs

LEDEN € 1.475
NIET-LEDEN € 1.696

KMO-portefeuille: vraag hier uw subsidie aan en bespaar tot 40% op uw inschrijvingsprijs.
Erkenningsnummer Allanta: DV.O105117

 

Word lid

Uw opleiding in detail

Uw
Voordelen

Na afloop zijn de deelnemers in staat om:

  • Een auditteam aan te sturen
  • Een audit te plannen
  • Auditbevindingen te rapporteren
  • Audits op te volgen
  • Het doel te kunnen aangeven van een Welzijnsmanagementsysteem, inclusief de processen, principes en technieken die worden toegepast bij het beoordelen van risico’s.
  • Alle criteria te kennen waartegen een audit zou kunnen worden uitgevoerd, inclusief de eisen van de OHSAS 18001.

Voorkennis

Om deze opleiding te kunnen volgen, heeft u voorkennis nodig van de OHSAS 18001 norm. Dit kunt u bijvoorbeeld krijgen door de training OHSAS 18001:2007 te volgen. Daarnaast kunt u de training veel makkelijker volgen als u al enige auditervaring heeft.


Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor auditoren die moeten auditen tegen de OHSAS 18001 norm en voor QHSE Functionarissen die verantwoordelijk zijn voor het arbosysteem. Voor deze cursus geldt geen specifieke ervarings- of opleidingseis.


Uw Contact-
persoon

Nele Gregoor

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Yves
Aerts
AkzoNobel


General AkzoNobel</br></br></br>

Before this training I was facing organized chaos, now I am able to organize the chaos and to create efficient and stable changes

ALLE REFERENTIES
Sonja
Van Acker
Qontinu bvba


General Qontinu bvba</br> </br> </br>

The Six Sigma Black Belt training had a perfect balance between theory and practical examples and this was brought by the trainer with lots of enthusiasm and kn...

ALLE REFERENTIES
Dirk
Coremans
Axalta Coating Systems

General Axalta Coating Systems</br></br>

"Allanta weet wat onze vereisten zijn en denkt steeds met concrete voorstellen mee om een opleidingsproject in goede banen te begeleiden. Omwille van de go...

ALLE REFERENTIES
Philippe
Van Samang
Imtech


General Imtech</br> </br> </br>

“De Six Sigma Black Belt opleiding was een zeer interessant en leerrijk traject. De combinatie van theorie met praktijkvoorbeelden zorgde voor een goed be...

ALLE REFERENTIES