Menu

Interactieve ontbijtsessie: Business Process Mapping (BPM) als hefboom voor jouw innovatieproject.

in samenwerking met Innovatiecentrum Limburg

Innovatie is voor de meeste bedrijven een strategische topprioriteit waar nog erg mee geworsteld wordt.  Het slaan van een brug tussen innovatief idee en implementatie blijkt doorgaans geen evidentie, waardoor veelbelovende innovatieprojecten nog al te vaak blijven steken in goede bedoelingen.

Allanta gelooft dat een gestructureerde aanpak volgens het Business Process Mapping model (BPM) een concrete hefboom voor jouw innovatietraject kan betekenen. Deze proces management strategie creëert immers ruimte voor innovatie en biedt een duidelijke structuur aan het innovatieproces. De doorlooptijd, activiteiten, rollen en verantwoordelijkheden binnen het innovatietraject worden hierbij  gedetailleerd in kaart gebracht.

Op 28 juni nodigen het Innovatiecentrum Limburg en Allanta jou graag uit op een interactieve ontbijtsessie. Ilse Gilio, expert kwaliteit- en procesmanagement bij Allanta, brengt samen met jou alle BPM aspecten en actoren in kaart voor jouw innovatietraject en maakt de link naar jouw risico management strategie.

Van harte welkom!

 

In samenwerking met:

Allanta en Innovatiecentrum Limburg

Praktisch

28/06/2017 8u - 10u Corda Campus, Hasselt
Schrijf in

Prijs

GRATIS

DEZE SESSIE IS VOLZET. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK
Wenst u op de wachtlijst te komen voor het geval een deelnemer annuleert, stuur ons dan een e-mail.
 

Word lid

Uw workshop in detail

Uw
docent

Ilse Gilio kan als senior consultant voor Allanta rekenen op haar jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement, process management, change management, interne audits, begeleiden van externe audits, verbeterprojecten en het optimaliseren van kwaliteitsdocumentatie. Deze kennis en ervaring deed ze op tijdens verschillende projecten in de automobielsector (ISO/TS 16949) en andere productieomgevingen (ISO 9001).

Ilse vervulde al in verschillende bedrijven de rol van Quality Assurance Manager. Hierdoor weet ze als team manager zeer goed hoe ze een organisatie en kwaliteitsteam begeleidt terwijl ze de kwaliteitsmanagementprojecten waarvoor ze wordt ingezet tot een goed einde brengt. 

Momenteel legt Ilse binnen Allanta de focus op projecten binnen de medische hulpmiddelenindustrie. Voor Brightlands, de incubator in Geleen (NL), treedt ze op als mentor en begeleidt ze start-ups m.b.t. productontwikkeling, productvalidatie, risico-analyses en het opzetten van het ISO 9001, ISO 13485 of ISO/TS 16949 managementsysteem.


Uw Contact-
persoon

Tim Delbaere

TEL +32 (0) 11 870 944

info@allanta.be

Ilse
Jehoul
Donaldson


General Donaldson</br></br></br>

The Green Belt Training organized by Allanta is an excellent way to get acquainted with the DMAIC approach. The opportunity to apply the learned statistica...

ALLE REFERENTIES
Sonja
Van Acker
Qontinu bvba


General Qontinu bvba</br> </br> </br>

The Six Sigma Black Belt training had a perfect balance between theory and practical examples and this was brought by the trainer with lots of enthusiasm and kn...

ALLE REFERENTIES
Dirk
Coremans
Axalta Coating Systems

General Axalta Coating Systems</br></br>

"Allanta weet wat onze vereisten zijn en denkt steeds met concrete voorstellen mee om een opleidingsproject in goede banen te begeleiden. Omwille van de go...

ALLE REFERENTIES
Yves
Aerts
AkzoNobel


General AkzoNobel</br></br></br>

Before this training I was facing organized chaos, now I am able to organize the chaos and to create efficient and stable changes

ALLE REFERENTIES